MBA Strategy arrow МВА в Украине arrow МІМ-Київ - попереду усіх бізнес-шкіл України за версією міжнародного рейтингу Eduniversal 2014

МІМ-Київ - попереду усіх бізнес-шкіл України за версією міжнародного рейтингу Eduniversal 2014


eduniversal

Бізнес-школа МІМ-Київне перший рік бере участь у рейтингу Eduniversal. Цього року впевнено посіла 1 місце серед українських бізнес-шкіл в категорії «Excellent business school».

 

Бізнес-школа МІМ-Київ підкорює нові міжнародні вершини. На сьомому щорічному міжнародному форумі рейтингового агентства Eduniversal, що проходив з 22 по 25 жовтня у Стамбулі, МІМ-Київ вкотре отримав звання кращої школи України.

 

eduniversal

Бізнес-школа МІМ-Київ не перший рік бере участь у рейтингу Eduniversal. Цього року впевнено посіла 1 місце серед українських бізнес-шкіл в категорії «Excellent business school».

 

Щорічний міжнародний форум Eduniversal - це не тільки урочиста церемонія нагородження, але ще і прекрасна можливість зустрітися з представниками бізнес-шкіл з різних кінців світу, послухати думки експертів і поділитися своїми міркуваннями з колегами під час пленарних сесій та семінарів.

 

На захід в Стамбулі цього року прибули різні представники бізнес-шкілз усього світу. Бізнес-школу МІМ-Київ представляли президент Ірина Тихомирова та віце-президент Олексій Виноградов. Нагороду з трьома «лаврами» (3 «palmes»), що характеризує першокласні бізнес-школи, які мають вплив на рівні країни або континенту, отримала Ірина Тихомирова на урочистій церемонії Eduniversal.

 

Довідка:

Eduniversal - рейтингове агентство, яке ставить перед собою завдання допомогти майбутнім студентам, HR менеджерам, представникам академічних кіл та професійної спільноти розібратися в специфіці сучасного ринку бізнес-освіти. Присуджуючи обраним бізнес-школам так звані «лаври» агентство складає рейтинг вузів з різним рівнем міжнародних амбіцій і сферою впливу в наступних 9 географічних зонах: Африка; Північна Америка; Латинська Америка; Середня Азія; Близький і Середній Схід; Східна Європа; Західна Європа; Далекий Схід і Австралія і Океанія.

blog comments powered by Disqus

Подписка на новости Subscribe


Запишитесь
на бесплатную консультацию!
Оставьте свои данные, и в течение 12 часов с Вами свяжется наш менеджер и согласует удобное для вас время консультации