MBA Strategy

Воркшоп: Новий підхід до прийняття рішень у бізнесі


mim

Майстер-клас знайомить вас із новим підходом до того, як приймати оптимальні рішення. На основі емоцій або раціонального мислення - залежно від того, що потрібно.

 

Спікери: Пітер Вітеж, Олена Юзькова

 

22 жовтня, середа, 19:00

 

Орієнтація на цільових клієнтів, вибір ідеальних партнерів або співробітників, правильна реакція в торговельній ситуації, вирішення конфлікту. Ми приймаємо рішення щодня, щохвилини. Більшість із цих рішень могли би бути краще. Чому? Тому що ми занадто сильно покладаємося на емоції, бажання або звички при прийнятті рішень.

 

Реєстрація

 

Цей воркшоп дає кардинально інший підхід до прийняття рішень - через покер.

 

Як система мислення професійного гравця в покер може допомогти приймати свідомі рішення у бізнесі?

 

На думку автора метода, гра в покер і участь у діловій зустрічі не так вже й відрізняються одне від одного. Вам доводиться швидко приймати рішення під тиском, ґрунтуючись на вбогих даних, відносно обмежених ресурсах і в середовищі з високим ступенем конкуренції. Одне невдале рішення - і гра скінчилася. Одне вдале рішення - і ви у виграші.

 

Наступного разу, коли ви піднімете ставки під час зустрічі - ви будете знати, чому це рішення є найкращим. У цьому й полягає суть контролю над прийняттям рішень.

 

Спікери:

 

vitezh

 

Пітер Вітеж - Засновник і керівник компанії ActіonLab, що працює в Угорщині, Сінгапурі, Польщі й Австрії.

 

 

 

 

 

yuzkova

Олена Юзькова - Викладач та випускниця МІМ-Київ (МВА 2006), віце-президент із міжнародних зв'язків ІMC-Ukraіne, віце-президент Міжнародної ради асоціацій консультантів з управління ІCMCІ, генеральний директор компанії Епоха Інтернаціональної Освіти. Досвід створення та управління власним бізнесом – 12 років. Бізнес-тренер, сертифікований консультант із управління (Certіfіed Management Consultant – Амстердамський стандарт), сертифікований коуч (Міжнародний Еріксонівський університет).

blog comments powered by Disqus

Подписка на новости Subscribe


Запишитесь
на бесплатную консультацию!
Оставьте свои данные, и в течение 12 часов с Вами свяжется наш менеджер и согласует удобное для вас время консультации