MBA Strategy arrow MBA arrow День відкритих дверей у Единбурзькiй бізнес-школi

MBA

MBA (Master of Business Administration) – квалификационная степень в менеджменте (управлении). Зачастую аббревиатура используется для обозначения не степени, а самих программ обучения для получения степени. Квалификация MBA подразумевает способность выполнять работу руководителя среднего и высшего звена. Обычно период обучения по программе MBA занимает от одного до двух лет. Степень МВА, полученная в одной из топ бизнес-школ мира, – это «ключ» к карьере топ-менеджера в известнейших мировых корпорациях и возможность полностью раскрыть свой потенциал как менеджера! Подробнее >>

День відкритих дверей у Единбурзькiй бізнес-школi


 Леді та джентльмени,

 

 

Ми сподіваємося, що ви чудово провели літо, і з новими силами та свіжими ідеями вже готові приступити до навчання на МВА-програмах Единбурзької бізнес-школи Східної Європи.

Раді повідомити, що Школа відкриває для вас свої двері 3 вересня 2013 року, та запрошує детально познайомитись з програмами МВА!


Отже, будемо раді Вас бачити у вівторок, 3 вересня, у київському кампусі Единбурзької бізнес-школи Східна Європа на Дні відкритих дверей, який присвячений старту нового семестру. На цьому заході буде представлена презентація Школи, під час якої ви зможете дізнатися про всі особливості навчання за програмою MBA, задати будь-які питання тьюторам та керівництву Школи, а також, ви зможете відвідати дві паралельні лекції з курсів програми, що допоможе поринути у світ МВА та переконатися у якості британської бізнес-освіти.

 


У програмі Дня відкритих дверей:

 

 

Лекція з курсу “Стратегічне планування” російською мовою. Лекцію проведе тьютор Единбурзької бізнес-школи Східної Европи Тимур Сарбаєв.

Тимур Сарбаєв – консультант зі стратегічного та кризового менеджменту, консультант з управління змінами, розробці бізнес-моделей, побудови управлінських структур, бізнес-тренер з досвідом більш ніж 7 років. Серед його клієнтів – Корпорація «НЕСТЛЕ», Корпорація «РОСАН», ЗАТ «Мегатекс», «SPAR Україна», ТМ «Мобілочка», ЮМС, СГ «ТАС», МК «Азовсталь», ТД Мегаполіс, Агробанк, Кредитпромбанк та інші.


Лекцiя з курсуЛекція з курсу “Організаційна поведінка” англійською мовою. Лекцію проведе тьютор Единбурзької бізнес-школи Східної Европи Ерік Жилліатт. Ерік має більш ніж 30-річний досвід управлінської роботи та консалтингу у Сполучених Штатах, Європі, а також в Україні. Під час роботи у сфері консалтингу він запровадив комплексну бізнес-інструкцію для топ-менеджерів та керівництва в Україні. Читав лекції з таких предметів як: “Теорія організації”, “Комунікації в управлінні”, “Лідерство і критичне мислення”. Директор та декан School of Business English.

 

 

Лекція з курсу “Організаційна поведінка” англійською мовою. Лекцію проведе тьютор Единбурзької бізнес-школи Східної Европи Ерік Жилліатт.

Ерік має більш ніж 30-річний досвід управлінської роботи та консалтингу у Сполучених Штатах, Європі, а також в Україні. Під час роботи у сфері консалтингу він запровадив комплексну бізнес-інструкцію для топ-менеджерів та керівництва в Україні. Читав лекції з таких предметів як: “Теорія організації”, “Комунікації в управлінні”, “Лідерство і критичне мислення”. Директор та декан School of Business English.

shfrfgjksrf

 
blog comments powered by Disqus

Подписка на новости Subscribe


Запишитесь
на бесплатную консультацию!
Оставьте свои данные, и в течение 12 часов с Вами свяжется наш менеджер и согласует удобное для вас время консультации
X
Хотите получить
диплом MBA?
Оставьте свои данные и забирайте курс
книгу "10 шагов к MBA бесплатно"